Pastisseria i Càtering a Reus

Gaudeix d'una experiència única amb la família i els amics
Et proposem la nostra carta de pastissos i càtering d´alta qualitat tot artesà

Què fem

Oferim una carta de pastissos clàssics i moderns elaborats amb aliments ecològics i de proximitat. A La Perpisseria oferim un servei de càtering d´alta qualitat per a tota la província de Tarragona.

PASTISSOS
SALATS
CATERING

Julia Perpinyà Rodriguez

Va néixer el desembre del 1990 a Reus. Des de molt jove va començar fent pastissos i menjars a casa, per a la família i els amics.

Pastissos, galetes, torrons i una infinita varietat de postres. Va estudiar un grau de pastisseria a l'escola d'hostaleria de Cambrils i també un grau de producció i qualitat de la indústria alimentària.

A l'escola Hoffman va fer cursos de tapes i arrossos. La seva experiència professional al món de l'hostaleria va ser com a ajudant de cuina en casaments i celebracions a Heretat Sabartes al Baix Penedès.

A Can Bosch ubicat a Cambrils, com a responsable de postres durant 3 anys, Ferran Cerro durant 2 anys com a responsable de pastisseria i segona de cuina.

La Perpisseria, el nou objectiu de Julia per oferir totes les experiències culinàries que sempre ha desitjat traslladar el públic. Pastissos, galetes, melmelades, torrons, panellets i molt més!